sippa

Alla inlägg under juni 2010

Av Gabriella - 5 juni 2010 19:01

Här får ni se rampen som pappa har byggt till småttingarna. En riktig succe, nu är det bara att öppna dörren när dem ska ut. En stor del av gården har också blivit inhägnad så att det ska passa charmtrollen.


Av Gabriella - 5 juni 2010 17:01

                       


Livet leker för mina sötisar, dem hittar alltid på något kul. Är det inte att riva sönder tidningspapper eller försöka sig på rymmningsförsök så ska dem bita sönder något som mina foppatofflor. Dem är pigga, glada och nyfikna på omgivningen. Alla tar för sig så det är ingen som blivit någon hackkyckling. Det glädjer mig att alla har så bra personligheter.


Alla har nu fått namn och dem kommer från grekiska gudar och gudinnor.

Blå hane- Apollon G

Rosa hane- Dionysos G

Grå tik- Chloris G

Röd hane- Poseidon G

Gul hane- Zeus G

Brun tik- Hera G

Grön tik- Athena G

Lila tik- Gaia G

Ljusblå tik- Artemis G

Av Gabriella - 2 juni 2010 20:32

Idag har vi haft besök av både hundar och människor. En reporter från kuriren var här för intervju och fotografering. Rose-Marie kom med Francheska och Elvira, valparnas farmor och faster. Ulf tog med sig sin barbethane Dumle och Gunilla var här med Tindra. En liten barbetträff skulle man nästan kunna kalla det. Colleen hade inga problem med att dem andra hundarna hälsade på valparna, däremot ville hon först kontrollera att dem var snälla. Intervjun gick jättebra och valparna visade sig från sin bästa sida och charmade allihopa. Lite jobbigt var det eftersom solen kom i moln och det kryllade av mygg, inte kul att ha linne på sig då. Nu är det bara att hålla utkik i tidningen efter våra snygga voffsingar. Vi vet inte när det här repotaget kommer att vara med, förhoppningsvis snart.


Colleen är väldigt busig med valparna. Hon springer omkring, far fram och nafsar efter dem och brottar ner dem. Hon är så snabb att valparna inte ens hinner vända sig om när Colleen far omkring. Dem är sååå gulliga när dem leker tillsammans, men lite läskig kan mamma bli för hon är faktiskt lite för våldsam för dem än så länge.


Numera föredrar Colleen att stå upp när hon diar.

  Dumle, Colleen, Elvira (faster) och Francheska (farmor) med ägare.

       

Presentation

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards