sippa

Alla inlägg den 27 april 2010

Av Gabriella - 27 april 2010 20:30

Om man räknar med senaste parningen så ska det vara en vecka kvar nu. Räknar man från första parningen så är fredag den beräknade dagen.   Åhh, tiden går så fort. Jag börjar oroa mig allt mer inför förlossningen, tänk om nått skulle gå fel.

Så här ser Colleen ut i nuläget, en liten knubbsäl.

     


Runt tjockaste delen av magen är hennes omkrets 79cm (hehe, hennes mage är nästan lika stor som syrrans     ). Vikten ligger nu på 26,6kg. Hennes temp är 36,9 C, tidigare dagar har den legat på 37,7 C, så man kanske kan vänta sig att något händer snart. Har hört att tiken ska valpa inom 24 h efter att temperaturen sjunkit. Colleen flåsar ganska ofta, men inte så jättekraftigt.


        

Colleen håller på att få hängtissar, hihi. På nätterna är hon jättejobbig och väcker oss minst en gång varje natt, hon har gjort det nu över en vecka och det har börjat att kännas som att hon kissar och bajsar mer på natten än på dagen. Som tur är (hm, för mig) så är jag svårväckt och det resulterar i att min stackars pappa får ta de flesta nattliga turer.


Valplådan är klar och uppsatt. Jag tycker att den blev väldigt bra. Det är jag och pappa som har gjort den tillsammans och jag måste säga att han inte är nå bra på att sammarbeta, för så fort jag säger hur jag vill ha det så blir han sur och börjar skrika, när jag försöker få han att inte bete sig så så blir han bara surare. Men jag lyckades att få det som jag ville och så länge jag lät honom leda själva jobbet och skruva själv så höll han sig lugn. Hehe, vilken far jag har.

  


  


Lilla Sippan förstår inte varför hon inte får komma in. Hon är ganska dominant och bestämmer alltid över Colleen, så jag vill inte ha henne med valparna i början. När valparna är små ska de få vara ifred i syrrans rum. Vi har tillfälligt bytt rum pga Sippan. Jag tror att Sippan kan ta det ganska hårt att hon inte får sova i samma rum som mig och att kräva att hon måste lämna mitt rum där hon alltid sover känns lite för elakt.


Presentation

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards