sippa

Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Gabriella - 4 maj 2010 14:38

  


Alla valpar mår prima och växer bra. Colleen har nu börjat att lämna dem små lite mer och vill socialisera med oss också. Hon kan ibland ligga utanför rummet när hon vill ta igen sig lite från de små. Speciellt så kan man se att hon vill ut och gå lite. Det är inte bara in och ut, när hon inte kan hålla sig längre. En av de första dagarna så råka Colleen kissa på sig för att vi inte var snabba nog med att öppna dörren och det är ett tecken på att hon absolut inte ville lämna valparna ens för en sekund. Febern som Colleen haft håller på att gå ner och tempen ligger nu på 38,0 C. Colleen väger nu 21kg och hon ser så smal ut, man har ju hunnit vänja sig vid den där magen.


Jag träna lite trick med henne idag och det tyckte hon var jättekul. Colleen lyssna väldigt bra och var ivrig på att göra rätt hela tiden. Det blev även ett veterinärbesök idag för både Colleen och Sippan har haft lite problem med öronen. Det var inget allvarligt, utan jag fick råd om att rengöra öronen på henne varje dag med det medel vi redan har och så skulle det försvinna av sig själv.


Jag har noga kollat på valparnas pälsar för att försöka att avgöra om dem kommer att få vågig eller krullig pälstyp. Det här kom jag fram till:

Blå Hane-vågig

Rosa Hane-krullig

Vit Tik-vågig

Röd Hane-vågig

Vinröd Hane-vågig

Brun Tik-krullig

Grön Tik-krullig

Lila Tik-vågig

Mörkblå Tik-vågig


Brun tik som diar

 


Vit tik, vinröd hane (under) och brun tik gosar, lila tik ligger bredvid dem.

 

Två söta huvudbilder på Vinröd hane och röd hane.

 


Rosa hane

  


Jag har läst på andra uppfödares bloggar att de gillar att bara titta på valparna och inte kan få nog av det. Jag måste bara säga att jag fullständigt håller med, valparna är så bedårande söta och man kan bara inte få nog av dem.


  

Presentation

Language

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards